Ολυμπιακός: Μοίρασε δώρα και χαρά στα Εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης Πειραιά

Ο Ανδρέας Ντόη του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο σχολείο της Μητρόπολης.

Ολυμπιακός: Μοίρασε δώρα και χαρά στα Εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης Πειραιά

Στην καθιερωμένη εκδήλωση «open day» της σχολής σεζόν των Εκπαιδευτηρίων Μητρόπολης Πειραιά, έδωσε το «παρών» ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ανδρέας Ντόη, βρέθηκε στο σχολείο της Μητρόπολης στον Πειραιά και μοίρασε «ερυθρόλευκα» δώρα στους μικρούς μαθητές. Υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ βγήκε μαζί τους και φωτογραφίες.

Μαζί με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ανδρέα Ντόη, ο οποίος δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων για την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του UEFA Conference League, ήταν και ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ, ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε:

«Όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά και στο ήθος και στη δικαιοσύνη. Γιατί όπως είπαμε ο Ολυμπιακός είναι μία ιδέα που αγωνίζονται για το έπαθλο, συνεπώς συγχαίρω τους παίκτες μας και εύχομαι τα παιδιά μας να έχουν ιδία πρότυπα στη ζωή τους. Γιατί έτσι θα αποκτήσουν την ευθύτητα που χρειάζεται, την αλήθεια που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ζωής τους. Άρα λοιπόν ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, ο αθλητισμός είναι ιδέα και πρέπει πάντα να συμμεριζόμαστε τις ιδέες, γιατί είναι η δύναμη της ψυχής. Συγχαρητήρια θερμά και εύχομαι ακόμη περισσότερα.

Θέλω να εκφράσω βέβαια και την ευγνωμοσύνη μου στον μεγάλο ευεργέτη της Μητροπόλεώς μας τον πρόεδρο κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη του οποίου η αγάπη η αδιάκριτη αγάπη και η προσφορά του είναι αξίες ανεπανάληπτες και μοναδικές και εκφράζονται στο χώρο και το χρόνο, δεν είναι μόνο μεταφυσικής υφής, αλλά είναι και εδώ πραγματικές, ρεαλιστικές, το λύκειό μας είναι δωρεά του κύριου Βαγγέλη Μαρινάκη. Καλή δύναμη σε όλους και καλό Πάσχα».

Μετά το μοίρασμα των δώρων στα παιδιά, ο Ανδρέας Ντόη ξεναγήθηκε στα Εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης Πειραιά, μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Μώραλη.