ΑΕΚ: Γιόρτασε τα 100 χρόνια, δεν πέταξε το επετειακό αερόστατο

Η ΑΕΚ γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, αλλά το επετειακό αερόστατο δεν σηκώθηκε από το έδαφος παρά μόνο δεμένο.

ΑΕΚ: Γιόρτασε τα 100 χρόνια, δεν πέταξε το επετειακό αερόστατο

Από νωρίς το Σάββατο (13/4) στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε ξεκινήσει η γιορτή για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ. Το πάρτι συνεχίστηκε εντός του γηπέδου των «κιτρινόμαυρων», ενώ αρκετές ήταν οι συγκινητικές στιγμές.

Ωστόσο δεν κύλησαν όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα των ανθρώπων της ΑΕΚ, αφού το επετειακό αερόστατο δεν πέταξε ποτέ. Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν σηκώθηκε ποτέ από τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για 1,5 ώρα τις εκδηλώσεις. Το αερόστατο σηκώθηκε μόνο δεμένο και για το πολύ 100 μέτρα.

Κατά τα άλλα ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε μήνυμα για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ το οποίο προβλήθηκε από τα μάτριξ, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και με τον Ματίας Αλμέιδα που έσβησε τα κεράκια της τούρτας.

Τσούμπερ, Μάνταλος και Μαύρος μίλησε στο κοινό από το μικρόφωνο και γνώρισαν πρωτοφανή αποθέωση από τους φίλους της ομάδας που είχαν γεμίσει το γήπεδο για τη μεγάλη γιορτή, παραμονή του κρίσιμου ματς με τον Άρη.