Παναθηναϊκός: Κλείνει τον Μπούτα
Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ο Αουρέλιο Μπούτα αναμένεται στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του.

Τον Αουρέλιο Μπούτα παίρνει ο Παναθηναϊκός, αφού τα έχει βρει σε όλα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ανγκολέζος δεξιός μπακ να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις να υπογράψει το συμβόλαιο του.
Ο Μπούτα είναι προϊόν της ακαδημίας της Μπενφίκα και ο Ρουί Βιτόρια έχει ανάψει το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Μάλιστα τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού όταν ήταν προπονητής στους «αετούς» ο παίκτης έπαιζε στη δεύτερη ομάδα τους.
Ολυμπιακός: Ο Στρεφέτσα, ο Ποντένσε και ο Αντίνο
Ο Παναθηναϊκός τρέχει τις διαδικασίες προκειμένου να τελειώσει άμεσα η μεταγραφή του Μπούτα και να προλάβει να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Σαχτάρ.
Μάλιστα εκτός από τον Μπούτα δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κάνει ακόμα μία μεταγραφή μέχρι τα ματς με τους Ουκρανούς. Οι «πράσινοι» μάλιστα δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να αποκτήσουν τον Ουναΐ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Μαρσέιγ.