Χανιά: Ανακοίνωσαν τον Μεγιάδο

Τα Χανιά ενισχύθηκε με την απόκτηση του Μιγκέλ Μεγιάδο. 

Χανιά: Ανακοίνωσαν τον Μεγιάδο

Στη Β΄Εθνική θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μιγκέλ Μεγιάδο, αφού ανακοινώθηκε από την ομάδα των Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Miguel Ángel Mellado.

Ο Αργεντινός μέσος γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1993 στο Μπουένος Άιρες και διαθέτει πολυετή εμπειρία στα ελληνικά και διεθνή γήπεδα.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην Chacarita Juniors, μετρώντας 162 συμμετοχές σε έξι σεζόν (2011–2017), ενώ συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο της ομάδας στην Primera División Αργεντινής.

Το καλοκαίρι του 2018 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ, αρχικά ως δανεικός. Η παρουσία του στην ομάδα του Ηρακλείου διήρκεσε συνολικά έξι χρόνια (2018–2024), με 162 συμμετοχές και σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας, η οποία περιλάμβανε και την έξοδο στην Ευρώπη για τη σεζόν 2020/21.

Τον Αύγουστο του 2024 μεταγράφηκε στην ΑΕΛ Λεμεσού (Κύπρος), όπου κατέγραψε 15 συμμετοχές, ενώ τον Ιανουάριο του 2025 επέστρεψε στην Ελλάδα για την Athens Kallithea FC, σημειώνοντας άλλες 15 συμμετοχές και 1 γκολ στο δεύτερο μισό της Super League 2024/25.

Πλέον, ο πολύπειρος μέσος αποτελεί μέλος του ρόστερ της ΠΑΕ Χανιά, φέρνοντας μαζί του υψηλό επίπεδο αγωνιστικής ποιότητας και βαθιά γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Miguel, καλώς ήρθες στα Χανιά!

Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!»



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110