Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι, η Λαμία και η «φρεσκάδα» με Φενέρμπαχτσε

Ένα ερωτηματικό για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστεί τον Ροντινέι κόντρα στη Λαμία (7/4) και με... ορίζοντα τη Φενέρμπαχτσε.

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι, η Λαμία και η «φρεσκάδα» με Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός καλείται την Κυριακή (7/4) να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας στη Φθιώτιδα και ακολούθως να προετοιμαστεί για την πρώτη μάχη των προημιτελικών του Κόνφερενς με τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη (11/4).

Ένα από τα στοιχήματα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι να κρατήσει όσο το δυνατόν φρέσκο τον Ροντινέι ενόψει της αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα.

Στο ματς με τον Άρη ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έπαιξε βασικός, προερχόμενος φυσικά από μία περίοδο που ταλαιπωρήθηκε με το γόνατό του. Ακόμη και με τους «κίτρινους» δεν ήταν στο 100%, ασχέτως αν ήταν ένας εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης.

Είναι λοιπόν ένα καλό ερώτημα τι θα πράξει ο Μεντιλίμπαρ με τον Ροντινέι στο παιχνίδι με τη Λαμία στη Φθιώτιδα την Κυριακή (11/4).

Ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και δεν έχει αποφασίσει αν θα του ξαναδώσει φανέλα βασικού ή θα πάει με τον Κίνι στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στην άλλη πλευρά της άμυνας είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε τον Ομάρ Ρίτσαρντς, μιας και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα ίσως προφυλαχθεί για τον αγώνα με τη Φενέρ, κάτι που θα έχει ξεκαθαρίσει το Σάββατο (6/4).

Από εκεί και πέρα, όμως, είναι μείζον θέμα για τον προπονητή και ο τρόπος που θα διαχειριστεί τον Ροντινέι, ο οποίος είναι υπεραπαραίτητος στη μάχη της προσεχούς Πέμπτης (11/4) με τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη.