Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε αποτύπωσε την πραγματικότητα

Το σερί των καλών εμφανίσεων συνέχισε ο Ολυμπιακός και στο παιχνίδι με τον Άρη επικρατώντας με σκορ 3-0 και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε αποτύπωσε την πραγματικότητα

Με τα αποτελέσματα που έρχονται στα playoffs έχει δίκιο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δηλώνει ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχει κάθε δικαίωμα να το πιστεύει όσο κι αν ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι απλά ακόμη κι αν οι αντίπαλοι του χάνουν βαθμούς.

Η πολύ σημαντική δήλωση, όμως, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη ανήκει στον Ντάνιελ Ποντένσε. Και μόνο που βγαίνει ποδοσφαιριστής και δηλώνει ότι έμεινε πίσω η περίοδος της μετριότητας δείχνει πως πλέον και οι ίδιοι το ευχαριστιούνται. Και οι ίδιοι τόσο καιρό ήξεραν πολύ καλά ότι η εικόνα τους δεν ήταν καλή και δεν τους άρεσε.

Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Αυτή τη φορά αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη!

Ο Ολυμπιακός και στο παιχνίδι με τον Άρη έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έβαλε τρία γκολ και θα μπορούσε να έχει σημειώσει ακόμα περισσότερα. Σε μεγάλο διάστημα έβαλε την μπάλα κάτω και προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Δεν απειλήθηκε από τον Άρη ο Ολυμπιακός που δείχνει να βρίσκει μία σταθερότητα όσον αφορά στην απόδοση του και την εικόνα του.

Λίγες ημέρες μετά την άδικη ήττα, βάση εικόνας, από την ΑΕΚ οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έπιασαν πολύ καλή απόδοση. Η ομάδα έδειξε ανεπηρέαστη από την ήττα της Κυριακής, διότι πλέον έχει αυτοπεποίθηση και πιστεύει στις δυνάμεις της.

Ολυμπιακός: Άρεσαν όλοι στο 3-0 με τον Άρη, κομβικός ο Τσικίνιο

Ίσως ένα θέμα που θα έπρεπε να δουν στον Ρέντη είναι οι τελικές προσπάθειες. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει σκοράρει πολύ περισσότερα γκολ κόντρα στον Άρη, αλλά υπήρχαν στιγμές που μέσα στην περιοχή και λίγο πριν την «εκτέλεση» οι παίκτες έψαχναν το κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα να σπαταλήσουν πολλές φάσεις.

Και κάτι σημαντικό από το παιχνίδι με τον Άρη είναι και η παρουσία του Γιόβετιτς στην αρχική ενδεκάδα. Ο Μαυροβούνιος έπαιξε μαζί με τον Ελ Κααμπί και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του στη δημιουργία.