Ολυμπιακός: Άρεσαν όλοι στο 3-0 με τον Άρη, κομβικός ο Τσικίνιο

Ο Ολυμπιακός δεν είχε παίκτη που να υστέρησε στην άνετη νίκη του με 3-0 επί του Άρη. Κορυφαίος ο Τσικίνιο, μεγάλη δουλειά από Έσε, Γιόβετιτς, κλάση Ποντέξσε, Φορτούνη, πολύ θετικός ο Ρίτσαρντς. Ανεπηρέαστος Ρέτσος. 

Ολυμπιακός: Άρεσαν όλοι στο 3-0 με τον Άρη, κομβικός ο Τσικίνιο

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με 3-0 τον Άρη έχοντας όλους τους παίκτες του σε εξαιρετική βραδιά. Κορυφαίος όλων ο Τσικίνιο που δημιούργησε προϋποθέσεις κυριαρχίας στη μεσαία γραμμή. Μεγάλη η προσφορά των Γιόβετιτς, Έσε, Ποντένσε, Φορτούνη. Ανεπηρέαστος και πολύ θετικός ο Ρέτσος.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη:

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς δεν απειλήθηκε. Έπαιξε καλά με τα πόδια.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Πολύ ανεβασμένος και επιθετικός δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα του Άρη, δεν είχε θέματα πίσω.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Ο Μεντιλίμπαρ τον είχε βασικό και τον στήριξε για την αρνητική κριτική του προηγούμενου αγώνα. Ήταν πολύ καλός και παθιασμένος σε κάθε φάση ο Έλληνας στόπερ, εξουδετέρωσε πλήρως τον Μορόν.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Και πάλι απολύτως συνεπής στα αμυντικά καθήκοντά του, συμβολή και στη δημιουργία με τις εύστοχες μακρινές διαγώνιες μεταβιβάσεις του.

ΟΜΑΡ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ: Άρχισε λίγο «τρακαρισμένος», όμως όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του. Καλό κοντρόλ, ταχύτητα, ωραίες σέντρες και δικαίωση στο τέλος με την ασίστ στον Καρβάλιο.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Πολύ τρέξιμο ξανά και πάρα πολλές κερδισμένες μπάλες για νέες επιθέσεις.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, ήταν παντού στο γήπεδο με δημιουργία των περισσότερων επιθέσεων και συνεχή κλεψίματα.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν βγήκαν όλες οι προσπάθειές του, αλλά από δική του μπαλιά ήρθε το πρώτο γκολ και γενικά είχε μεγάλη συμμετοχή στο ματς και στη νίκη.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Πολλές τελικές δεν έκανε, μία ήταν και καλή στο δεύτερο γκολ. Βοήθησε την ομάδα με την ποιότητά του, τις ωραίες πάσες του, αλλά και ανασταλτικό παιχνίδι του. Στα επόμενα δύο ματς θα λείψει, ειδικά με τους Τούρκους θα είναι τεράστια απώλεια στη φόρμα που βρίσκεται.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Σπουδαίο ματς ο Μαυροβούνιος λίγο πίσω από τον Ελ Κααμπί. Πήρε πολλές μπάλες, πέρασε έξοχες πάσες, έκανε συνεργασίες, δοκίμασε να σκοράρει. Παίκτης υψηλής ποιότητας και το έδειξε παίζοντας αυτή τη φορά από την αρχή.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Συνέχισε να βάζει γκολ, να δίνει λύσεις, να ανοίγει δρόμους. Επηρεάστηκε από το πέναλτι και την κακή ιδέα του, όπως και από την κόπωση στο β΄μέρος. Τη δουλειά την έκανε και πάλι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ήταν δραστήριος όσο έπαιξε και κράτησε ρυθμό για τα επόμενα.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Μπήκε σε αρκετές προσπάθειες από την αριστερή πλευρά, είχε καλές συνεργασίες, απέφυγε κάτι εξεζητημένο.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δεν μπόρεσε να βρει κάποια φάση για εκτέλεση.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Και καλή πάσα έκανε όσο έπαιξε για να πιστωθεί ασίστ και γκολ έβαλε στο τέλος. Παίκτης για να αγωνίζεται περισσότερο.