Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Η κριτική των «κιτρίνων»

Ο Οντουμπάτζο του πρώτου ημιχρόνου ήταν από τους διακριθέντες του Άρη στην ήττα τους με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο * Φλύαροι οι επιθετικοί του.

Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Η κριτική των «κιτρίνων»

ΚΟΥΕΣΤΑ: Δεν ευθυνόταν σε κανένα από τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Ακόμα και στο δεύτερο τέρμα του Ποντένσε, ο Πορτογάλος έκανε το τέλειο σουτ.

ΟΝΤΟΥΜΠΑΤΖΟ: Ο πιο δραστήριος παίκτης του Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Είχε και τη μοναδική ευκαιρία της ομάδας του στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο μέρος χάθηκε, όπως και οι συμπαίκτες του.

ΡΟΟΥΖ: Λίγα πράγματα από τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί.

ΜΠΡΑΜΠΕΤΣ: Έκανε το πέναλτι, έχασε τον Ελ Κααμπί στο 1-0 και σε γενικές γραμμές δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, παρότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποιες επεμβάσεις.

ΜΟΝΤΟΓΙΑ: Στο δεύτερο μέρος πήγε κάπως να φανεί με κάποιες σέντρες που έκανε από τα αριστερά. Λίγα πράγματα όμως και από τον Ισπανό μπακ.

ZOΥΛ: Έχασε τα… αβγά και τα πασχάλια με στη μεσαία γραμμή απέναντι σε Έσε και Τσικίνιο. Πολύ κακό ματς.

ΒΕΡΣΤΡΑΤΕ: Προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα στη μεσαία γραμμή του Άρη, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του.

ΝΤΑΡΙΝΤΑ: Σε ρηχά νερά κυμάνθηκε και δίχως να γίνει απειλητικός προς την περιοχή του Ολυμπιακού.

ΣΑΒΕΡΙΟ: Μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά μετά το 10’ σαν να χάθηκε και δικαίως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΟΦ: Ήταν από τους λίγους παίκτες του Άρη που πήραν κάποιες πρωτοβουλίες για να απειλήσουν τον Ολυμπιακό. Οι περισσότερες προσπάθειές του όμως ήταν ημιτελείς.

ΜΟΡΟΝ: Ήταν απελπιστικά μόνος του στην επίθεση. Πήγε να πάρει κάποιες προσπάθειες μόνος του, αλλά βρήκε τον μπελά του με τους Ρέτσο και Κάρμο.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Ενέπνεε περισσότερη εμπιστοσύνη από τον Ρόουζ που αντικατέστησε στο 46’, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι διορθώθηκε κιόλας η κατάσταση στην άμυνα του Άρη.

ΓΚΑΡΣΙΑ: Ενήργησε αρκετές φορές εγωιστικά, όμως, τουλάχιστον δεν κρύφτηκε. Δεν είχε όμως καλές τελικές πάσες.

ΖΑΜΟΡΑ: Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Μπήκε στο 78’ και είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο 84’. Ο μοναδικός που αισθάνθηκαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ: Εκείνος έφτιαξε τη φάση του 84’ του Φετφατζίδη. Δεν έκανε όμως κάτι άλλο.