Ολυμπιακός: Ο Άρης δεν κατεβαίνει για βόλτα στο Φάληρο και το ξέρουν στον Ρέντη

Από το ρεπορτάζ του Άρη προκύπτει ότι ο Άκης Μάντζιος θα βάλει αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό (3/4, 19.00) * Στον Ρέντη έχουν ένα σωρό κίνητρα για να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στα πλέι οφ.

Ολυμπιακός: Ο Άρης δεν κατεβαίνει για βόλτα στο Φάληρο και το ξέρουν στον Ρέντη

Όποιος πιστεύει ότι ο Άρης έχει το μυαλό του στον τελικό του Κυπέλλου και πως τα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα (όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των «κιτρίνων»), δεν θα... σκιστούν στο Καραϊσκάκη, τότε είναι βαθιά νυχτωμένος.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη το απόγευμα της Τετάρτης (3/4,19.00) στο Καραϊσκάκη.

Μην ξεχνάμε ότι ναι μεν ο τωρινός Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό του Μαρτίνεθ ή του Καρβαλιάλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες έχουν ξεχάσει ότι κόντεψαν να πάθουν χοντρή ζημιά στο ματς του α’ γύρου της κανονικής διάρκειας. Οι Πειραιώτες είχαν κερδίσει με 4-1, αλλά έζησαν ένα πολύ δύσκολο δεκάλεπτο στο β’ ημίχρονο. Είχαν προηγηθεί με 1-0, ισοφαρίστηκαν στο 1-1 με τον Πάρντο και ο Νταρίντα είχε δοκάρι στο 53’ και έχασε το 1-2!

Επίσης, ο Άρης είχε κερδίσει στην πρεμιέρα των πλέι οφ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ είχε ισοφαρίσει στο φινάλε την ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο Χαριλάου.

Ο Ολυμπιακός φυσικά έχει ως κίνητρο ότι θα πρέπει να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και να αποδείξει ότι η εμφάνιση στη Ν. Φιλαδέλφεια δεν ήταν μία... φωτοβολίδα. Να συνεχίσει δηλαδή τις καλές εμφανίσεις που ξεκίνησε πριν από τη διακοπή στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Μεντιλίμπαρ είπε στους παίκτες ότι «αυτόν τον Ολυμπιακό θέλω να βλέπω, θα έρθουν οι νίκες». Τους το τόνισε μετά από μία σκληρή και άδικη ήττα από την ΑΕΚ.

Οπότε, περιμένει κόντρα στον Άρη τις κατάλληλες «απαντήσεις» και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στις διπλές αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε.

Για ενδεκάδα ούτε λόγος! Εικασίες μπορούν να γίνουν, αλλά κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει. Τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Μεντιλίμπαρ.