Ολυμπιακός: Η επιστροφή Πασχαλάκη και ο Τζολάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν είχε παίξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να έχει πάρει τη θέση του. Τι γίνεται ενόψει ΑΕΚ στον «άσο»;

Ολυμπιακός: Η επιστροφή Πασχαλάκη και ο Τζολάκης

Το τελευταίο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός το έπαιξε στις 14 Μαρτίου και ήταν εκείνο το ιστορικό 1-6 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία. Σε εκείνη την αναμέτρηση δεν είχε αγωνιστεί, όμως, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης δεν πήρε το ρίσκο να ξεκινήσει τον έμπειρο γκολκίπερ και εμπιστεύτηκε τον Τζολάκη στην εστία. Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι, αλλά παρόλα αυτά ο Τζολάκης ήταν αρκετά καλός όποτε χρειάστηκε.

Είναι λοιπόν ένα θέμα ποιος από τους δύο θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Μεντιλίμπαρ δεν είναι προπονητής που ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του, όμως η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί στον Ρέντη είναι πως θα επιστρέψει ο Πασχαλάκης στην εστία της ομάδας του Πειραιά. Από τη στιγμή που ο 34χρονος γκολκίπερ είναι καλύτερα είναι το μεγάλο φαβορί για να υπερασπιστεί της ομάδας του στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Φυσικά ο Μεντιλίμπαρ είχε στο μυαλό του να επιβραβεύσει τον Τζολάκη για το γεγονός ότι χωρίς να αγωνίζεται βρίσκεται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Ο Πασχαλάκης, όμως, είναι αυτός που μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο για το ματς με την ΑΕΚ και είναι έτοιμος να επιστρέψει κάτω από την εστία.