Ολυμπιακός: Προέχει η ΑΕΚ, η Φενέρμπαχτσε στην ώρα της

Την Τρίτη (19/3) είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του Ολυμπιακού στις προπονήσεις * Με ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εξελίξεις στη Φενέρμπαχτσε λόγω των σοβαρών επεισοδίων στην Τραπεζούντα, αλλά προέχει η ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Προέχει η ΑΕΚ, η Φενέρμπαχτσε στην ώρα της

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική. Ό,τι κι αν συμβαίνει στον περίγυρό του, ό,τι κι αν ακούει αριστερά - δεξιά, ο Βάσκος τεχνικός δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τις ποδοσφαιρικές του αρχές.

Ο Βάσκος θα συναντηθεί την Τρίτη (19/3) ξανά με τους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους είχε δώσει ένα πολυήμερο ρεπό μετά την επική πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα.

Επειδή το τελευταίο διήμερο είναι στο επίκεντρο η νίκη της Φενέρμπαχτσε στην έδρα της Τράμπζονσπορ και τα σοβαρά επεισόδια που ακολούθησαν με συμμετέχοντες οπαδούς των γηπεδούχων και ποδοσφαιριστές των «καναρινιών», αναπόφευκτα το μυαλό αρκετών πάει στο ότι ο Μεντιλίμπαρ θα κάτσει να ασχοληθεί από τώρα με τη Φενέρ.

Η αλήθεια είναι ότι ασχολείται «τόσο - όσο»... Για την ακρίβεια, θα ασχοληθεί με τη Φενέρμπαχτσε στο 100% όταν έρθει η ώρα της.

Αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον Πειραιά για πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, αλλά τον Μεντιλίμπαρ δεν τον συγκινούν όλα αυτά.

Αντιθέτως, εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι διεθνείς την επόμενη εβδομάδα και να φουλάρει την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στην ΑΕΚ στις 31 του μηνός.

Η Φενέρ θα παρακολουθείται από τους συνεργάτες του, αλλά το μεγάλο στοίχημα για τον Μεντιλίμπαρ είναι να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι κόντρα στην ΑΕΚ έχουν μία τεράστια ευκαιρία για να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η Φενέρ μπορεί να περιμένει...