Πανσερραϊκός: Δίχως δύο τιμωρημένους χαφ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Ουεντραογκό και τον Τομάς θα παραταχθεί ο Πανσερραϊκός στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ (28/2-20.00)

Πανσερραϊκός: Δίχως δύο τιμωρημένους χαφ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δύσκολο έργο θα έχει ο Πανσερραϊκός στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ (28/2-20.00) στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής στη Super League 1. Εκεί όπου ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες του θα επιδιώξουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα.

Επιπλέον, οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στο ιδιαίτερα αρνητικό σερί που συνοδεύει τις εντός έδρας αναμετρήσεις, όπου συμπλήρωσαν επτά ματς χωρίς νίκη, με πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες στο παθητικό τους.

Όλα τα παραπάνω, καθώς και έναν ιδιαίτερα ποιοτικό αντίπαλο, θα πρέπει να τα ξεπεράσουν τα «λιοντάρια» δίχως δύο βασικούς παίκτες στο δυναμικό τους. Ο λόγος για τον κεντρικό χαφ Ισμαϊλά Ουεντραογκό, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και τον μεσοεπιθετικό Ματίας Τομάς, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον «δικέφαλο του βορρά» .

Σε ό, τι αφορά τους αντικαταστάτες τους, ο Μαξιμιλιάνο Μορέιρα αναμένεται να παίξει αντί του Ουεντραογκό στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Καλίν Γούλερι στη θέση του Τομάς. Άλλες αλλαγές δεν αναμένονται στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Ατρόμητο (0-0)..