Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Μασούρα από τον Μεντιλίμπαρ

Ο Γιώργος Μασούρας δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό συνέβη για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν.

Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Μασούρα από τον Μεντιλίμπαρ

Το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν το δεύτερο στο πρωτάθλημα που ο Γιώργος Μασούρας δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε μείνει εκτός και από το παιχνίδι με την Κηφισιά στις 24 Σεπτεμβρίου. Από τότε παίζει σε όλα τα ματς, είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή. Γενικά για τον Μασούρα αυτό το δεύτερο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις που δεν έπαιξε ούτε λεπτό.

Ο Έλληνας άσος στο παιχνίδι της Βουδαπέστης είχε παίξει μόλις για 15 λεπτά, επομένως δεν ήταν καταπονημένος. Και κάπου εκεί γεννάται το ερώτημα πως ένας παίκτης που μέχρι τώρα παίζει χωρίς ανάσα δεν έπαιξε με τον Αστέρα.

Την εξήγηση σαφώς και την ξέρει μόνο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν συμβαίνει τίποτα το περίεργο. Δεν έχει γίνει κάτι με τον Μασούρα, ο οποίος και αυτός είναι μέσα στο πλάνο του Βάσκου.

Προφανώς ο 63χρονος κόουτς θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του ο Μασούρας. Να κατανοήσει περισσότερο τα «θέλω» του προπονητή του. Μη ξεχνάμε ότι στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τη Φερεντσβάρος, τον είχε βασικό τον Μασούρα, αλλά στο 63' τον έκανε αλλαγή. Στην Τούμπα έπαιξε 14 λεπτά και στη Βουδαπέστη έπαιξε 15 λεπτά. Είναι προφανές πλέον ότι έχει μείνει αρκετά πίσω και πιθανότατα θα πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του.

Θα φανεί πάντως και την Τετάρτη (28/2) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο τι αντιμετώπιση θα έχει ο διεθνής επιθετικός από το Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος, πάντως το έχει ξεκαθαρίσει ότι τους χρειάζεται όλους τους παίκτες και αυτή τη στιγμή δεν περισσεύει κανείς. Να σημειώσουμε ότι φέτος ο Μασούρας έχει εννιά γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.