Super League: Δοκιμασία ΠΑΟΚ, για τρίποντα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Πέντε αγώνες ρίχνουν την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Super League: Δοκιμασία ΠΑΟΚ, για τρίποντα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Η 24η αγωνιστική της Super League (πρώτη από τις τρεις τελευταίες της κανονικής περιόδου εντός μίας εβδομάδας και πηγαίνοντας πλέον προς τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ) περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις με ενδιαφέρον για τις φιλοδοξίες κορυφής και τη μάχη παραμονής.

Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του Παναιτωλικού που μπορεί να έχει το μυαλό του στην ημιτελική ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη, αλλά χρειάζεται βαθμούς για τον στόχο της σωτηρίας. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από τέσσερις αγώνες ντέρμπι χωρίς καμία επιτυχία και δεν έχει κανένα περιθώριο.

Εντός έδρας αναμετρήσεις, αλλά με «παγίδες» εάν δεν προσέξουν, έχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» τον Αστέρα, ενώ οι «πράσινοι» υποδέχονται στη Λεωφόρο την Κηφισιά. Ο Άρης έχει τον νου του στο Κύπελλο, αλλά κόντρα στον Βόλο θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον καλό ρυθμό του, την ώρα που οι Θεσσαλοί με νέο προπονητικό τιμ «καίγονται» για αποτελέσματα. Όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα που θέλει νέο τρίποντο, αυτήν τη φορά ως γηπεδούχος κόντρα στον πολύ ανεβασμένο με τον Τραϊανό Δέλλα ΟΦΗ.

Το προφίλ της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο (24/2)

Λαμία - ΑΕΚ 1-3

Πανσερραϊκός - Ατρόμητος 0-0

Κυριακή (25/2)

16.30: ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

17.00: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

18.00: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

19.30: Άρης – Βόλος

20.00: Παναθηναϊκός – Κηφισιά

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ