Μουργκ: «Δίκαιη νίκη για τον Ολυμπιακό - Δεν κάναμε τίποτα σωστά»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στάθηκε με δηλώσεις του ο Τόμας Μουργκ. 

Μουργκ: «Δίκαιη νίκη για τον Ολυμπιακό - Δεν κάναμε τίποτα σωστά»

Ο Τόμας Μουργκ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα σωστό στον αγωνιστικό χώρο και έστειλε μήνυμα στον κόσμο των «ασπρόμαυρων».

«Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τι συνέβη. Ήταν μια δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού. Δεν κάναμε τίποτα σωστά στο χορτάρι, ο Ολυμπιακός ήταν πιο συμπαγής, είχαμε λάθος αντιδράσεις στα δύο πρώτα του γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε κάποιες αντιδράσεις μας μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι δύσκολο που δεν έχουμε κερδίσει τρία σερί ματς. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί και πήγαν όλα λάθος. Γενικά το πρόβλημα δεν ήταν σημερινό, στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν καλοί. Την Τετάρτη έχουμε την ευκαιρία να αναστρέψουμε την κατάσταση κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Όσο για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο: «Τους ευχαριστούμε που μας στήριξαν. Σίγουρα μετά το ματς ήταν απογοητευμένοι. Είναι δύσκολο να απευθυνθείς στον κόσμο μετά από τέτοιο αποτέλεσμα. Τους ζητάμε συγγνώμη για την εικόνα μας και τους ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας».