Ολυμπιακός: Να «φανεί» και στο ντέρμπι της Λεωφόρου ο Ναβάρο

Ο Φραν Ναβάρο έχει σκοράρει σε τρία σερί ματς πρωταθλήματος, αλλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ περιμένει να κάνει αισθητή την παρουσία του και στο ντέρμπι της Κυριακής (4/2) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ό,τι δεν έκανε δηλαδή στα δύο ματς Κυπέλλου με το «τριφύλλι». 

Ολυμπιακός: Να «φανεί» και στο ντέρμπι της Λεωφόρου ο Ναβάρο

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε κάθε λόγο να χαμογελάει για την αποτελεσματικότητα του Φραν Ναβάρο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ήρθε ελάχιστες φορές σε επαφή με την μπάλα, αλλά έφυγε από το Καραϊσκάκη με ένα γκολ και ένα δοκάρι στο 3-1 του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός φορ κατάφερε για τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος να σκοράρει. Η αρχή είχε γίνει με το πέναλτι στην Κηφισιά, ακολούθησε το γκολ με κεφαλιά στο Χαριλάου έπειτα από την κακή έξοδο του Χουτεσιώτη και τρίτωσε το καλό με το εύστοχο τετ α τετ απέναντι στον Αθανασίου το βράδυ της Κυριακής (28/1) στο Καραϊσκάκη.

Ο Καρβαλιάλ τον προορίζει για βασικό στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό (4/2) και ο Ναβάρο καλείται να «φανεί» και στο «Απ. Νικολαϊδης». Δεν στεκόμαστε τυχαία στην παρουσία του Ισπανού.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έδωσε δύο ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και ο Καρβαλιάλ ισάριθμες φορές έδωσε φανέλα βασικού στον Ναβάρο.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ξέχωρα από τον αποκλεισμό στα πέναλτι, ο Ναβάρο δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια. Ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα Κυπέλλου στη Λεωφόρο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός είχε κυριαρχήσει, ο Ναβάρο δεν κατάφερε να κάνει το δικό του «ξεπέταγμα» και να ανησυχήσει την άμυνα του «τριφυλλιού».

Είναι πολύ κομβική η παρουσία του Ισπανού στη Λεωφόρο, καθώς με τον τρόπο που έχει αποφασίσει ο Φατίχ Τερίμ να κατεβάζει τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ πιθανό να βρει χώρους. Το ερώτημα είναι αν θα κάνει ό,τι έκανε κυρίως με τον ΠΑΣ Γιάννινα όταν μετά το 1-0 «άνοιξε» το παιχνίδι. Αν θα έχει καλά τελειώματα και το βράδυ της Κυριακής (4/2), Γιατί στα δύο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό δεν είχε ούτε μία τελική σε 179 λεπτά!