Ολυμπιακός: Ο Νταβίντ Κάρμο και η πιθανότητα για ντεμπούτο στη Λεωφόρο

Ο Νταβίντ Κάρμο που μπήκε αποστολή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει στοχεύσει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (4/2). O Κάρλος Καρβαλιάλ, όμως, δεν το έχει αποφασίσει ακόμη. 

Ολυμπιακός: Ο Νταβίντ Κάρμο και η πιθανότητα για ντεμπούτο στη Λεωφόρο

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποφάσισε να βάλει τον Νταβίντ Κάρμο στην αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας μόλις μία παρουσία σε προπόνηση. Ωστόσο, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν θέλησε να τον χρησιμοποιήσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να πάρει μία πρώτη ερυθρόλευκη γεύση.

Υποτίθεται ο Πορτογάλος τεχνικός τον είχε στο μυαλό του εξ αρχής για να έπαιζε με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 4 Φεβρουαρίου. Όμως, όταν ο Ανδρέας Ντόη κάνει μία καλή εμφάνιση με τον ΠΑΣ και πετυχαίνει το γκολ που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, είναι δύσκολο να μείνει στον πάγκο στο ματς του «Απ. Νικολαϊδης» και να κάνει ντεμπούτο σε ντέρμπι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει παίξει ούτε λεπτό με την υπόλοιπη ομάδα.

Είναι ένας «πονοκέφαλος» για τον Καρβαλιάλ ο τρόπος διαχείρισης του Κάρμο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να μπαίνει και σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς, καθώς το πρώτο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος είναι σε περίπου δύο εβδομάδες. Κι εκεί δεδομένα θέλει να έχει έτοιμο τον συμπατριώτη του για ενδεκάδα.

Θα έχει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το προπονητικό πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας και το πώς θα διαχειριστεί ο Καρβαλιάλ τον Κάρμο. Ο Ρέτσος παρά το πέναλτι που έκανε με τον ΠΑΣ, έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Πορτογάλο, ενώ και ο Ντόη προκάλεσε αρκετά χειροκροτήματα από την πλευρά του Καρβαλιάλ. Κανονικός «γρίφος» το δίδυμο της άμυνας στη Λεωφόρο.