Ολυμπιακός: Παλεύει να τα βρει με την Τορίνο για Ράντονιτς

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Τορίνο προκειμένου να αποκτήσουν τον Νεμάνια Ράντονιτς.

Ολυμπιακός: Παλεύει να τα βρει με την Τορίνο για Ράντονιτς

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού δεν σταματάει με τους στόπερ. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Τορίνο προκειμένου να αποκτήσουν τον Νεμάνια Ράντονιτς. Ο εξτρέμ της ιταλικής ομάδας φέτος έχει κάνει 11 συμμετοχές με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας τρία γκολ και μία ασίστ.

Οι Ιταλοί ανέφεραν ότι η προσφορά που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στην Τορίνο είναι ύψους 4 εκατ. ευρώ, αλλά ακόμα φαίνεται πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει από το κλαμπ, κάτι που έχει μεταφέρει στη διοίκηση. Και η Τορίνο, ωστόσο, είναι αποφασισμένη να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και δεν συζητάει για δανεισμό του.

Ο ίδιος έχει πειστεί με το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και αυτό είναι ένα ακόμα όπλο που έχει στα χέρια της η ομάδα του Πειραιά. Το δεδομένο αυτήν τη στιγμή είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν εξτρέμ, με τον Ράντονιτς να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.