Ολυμπιακός: Η εμπιστοσύνη σε Ρέτσο - Ντόη

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ναι μεν είχε ζητήσει εξαρχής κεντρικούς αμυντικούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν έρθουν οι καινούργιοι, ο Ρέτσος και ο Ντόη θα βρεθούν από την πρώτη μέρα στις «ρεζέρβες».

Ολυμπιακός: Η εμπιστοσύνη σε Ρέτσο - Ντόη

Τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου θα γίνει ο... κακός χαμός με τις αφίξεις των νέων στόπερ. Ας έχουμε όμως κατά νου ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ ναι μεν είχε ζητήσει εξαρχής κεντρικούς αμυντικούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν έρθουν οι καινούργιοι, ο Ρέτσος και ο Ντόη θα βρεθούν από την πρώτη μέρα στις «ρεζέρβες».

Κι αν ο Ντόη είναι μεταξύ πάγκου και ενδεκάδας, μια και κονταροχτυπιόταν έως τώρα με τον Μπιανκόν, ο Ρέτσος υποτίθεται ότι αποτελεί τον έναν βασικό στόπερ των Πειραιωτών από το ξεκίνημα της σεζόν. Κατά γενική ομολογία, μάλιστα, ο Έλληνας στόπερ με το σπαθί του έχει μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα.

Προφανώς και έχει κάνει λάθη, αλλά είναι εμφανές ότι αποτελεί έως τώρα την πιο αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας. Ο Καρβαλιάλ λοιπόν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στον Ρέτσο όσο και στον Ντόη.

Έρχεται για παράδειγμα ο Γκαστόν Ερνάντες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πρόκειται για έναν δυναμικό αμυντικό που έχει αφήσει τη σφραγίδα του στη Σαν Λορέντζο, αλλά για να πάρει τη θέση του Ρέτσου θα πρέπει να το δείξει στην καθημερινότητά του στον Ρέντη.