Ολυμπιακός: Ο Γιάννης Γκαϊτατζής πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Γκαϊτατζής θα διαδεχθεί τον εμβληματικό πρόεδρο Γιώργο Δαρίβα.

Ολυμπιακός: Ο Γιάννης Γκαϊτατζής πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων

Στο Πασαλιμάνι έγινε η ιστορική συνεδρίαση του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού, καθώς πραγματοποιήθηκε μετά τον θάνατο του Γιώργου Δαρίβα.

Τη θέση του εμβληματικού Δαρίβα θα πάρει ο Γιάννης Γκαϊτατζής στον προεδρικό θώκο. Ο Δαρίβας κατείχε τη θέση του προέδρου από το 1993. Στην έναρξη της συνεδρίασης που έγινε κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του θρυλικού Γιώργου Δαρίβα και εν συνεχεία ομόφωνα εκλέχθηκε ο Γιάννης Γκαιτατζής νέος πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων του Ολυμπιακού, με Α’ αντιπρόεδρο τον Παναγιώτη Κελεσίδη και Β’ Αντιπρόεδρο τον Πέτρο Καραβίτη. Ο Αντώνης Γλύκας παρέμεινε ως γενικός γραμματέας και ο Θανάσης Αγγελής θα είναι ο ταμίας του Συνδέσμου.

Αναπληρωτής γγ είναι ο Νίκος Μαριόλης, προπονητής της ομάδας των Βετεράνων ο Χρήστος Καλτσάς, με δεύτερο προπονητή τον Μπάμπη Σταυρόπουλο. Αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Νίκος Βαμβακούλας, υπεύθυνος υγείας και γραφείων ο Γιώργος Κωττάκης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι Γιώργος Κοκολάκης, Γιώργος Βαΐτσης και Αντώνης Τζανετουλάκος. Στη συνεδρίαση παρέστη και ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.