Τσικίνιο: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό»

Ο Τσικίνιο υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει με απόλυτο επαγγελματισμό για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στους στόχους του. «Ήρθα στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας». 

Τσικίνιο: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό»

Ο Τσικίνιο υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, θα είναι παίκτης του έως το 2027 και ο πρώην άσος της Μπενφίκα ήδη εντάχθηκε στο πλάνο του Κάρλος Καρβαλιά και ταξίδεψε με την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Olympiacos TV τόνισε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, τον μεγαλύτερο της Ελλάδας. Ελπίζω η παρουσία μου να βοηθήσει την ομάδα στο να κατακτήσουμε μεγάλα πράγματα.

Μου έχουν πει πολλά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι γεμάτοι με πάθος. Ξέρω πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ.

Έχω μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από εδώ, κάποιους Πορτογάλους. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για τον σύλλογο και για την πόλη, ήταν πολύ ευτυχισμένοι εδώ.

Μου αρέσει να παίζω στις θέσεις 10 και 8. Είναι οι θέσεις στις οποίες νιώθω πιο άνετα και μπορώ να έχω καλύτερη απόδοση. Είμαι διαθέσιμος για να παίξω οπουδήποτε με χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό πάντα μέσα και έξω από το γήπεδο. Θέλω να πω στους οπαδούς ότι θα δίνω τα πάντα με επαγγελματισμό».,