Μπακασέτας: «Δεν πήγε τίποτα καλά»

Για την ήττα της Ελλάδας από τη Δανία μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας που παραδέχτηκε ότι δεν πήγε τίποτα καλά για την ομάδα.

Μπακασέτας: «Δεν πήγε τίποτα καλά»

Ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Δανία παραδέχτηκε ότι ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, ενώ για την Ελλάδα δεν πήγε τίποτα καλά.

Αναλυτικά ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε:

Για το τι δεν πήγε καλά: Τίποτα δεν πήγε καλά. Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι τα τελευταία χρόνια. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος. Έχουμε δρόμο μπροστά, έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά. Όταν βρεθούμε πάλι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια.

Για το αν χάθηκε κάτι: Είναι το δεύτερο παιχνίδι. Είναι μία ήττα που μας πλήγωσε, αλλά δεν τελειώνει τίποτα στο δεύτερο παιχνίδι.

Για τη συνέχεια: Ούτε επιθετικά, ούτε αμυντικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Ακόμα κι αν κερδίζαμε τίποτα δεν θα είχε τελείωσε.

Για τα επόμενα ματς: Θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε το απόλυτο και να μπορέσουμε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110