Αλλάζει με Σιανίνο ο Λεβαδειακός

Η εμφανής αλλαγή στο παιχνίδι του, οι ιδέες που πρέπει να περάσει ο Ιταλός τεχνικός και ο στόχος της παραμονής που πρέπει να επιτευχθεί.

Αλλάζει με Σιανίνο ο Λεβαδειακός

Στη νίκη με 4-0 επί του Άρη Αβάτου στο Κύπελλο ο Λεβαδειακός έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας συνήθισε στις μέχρι τώρα 8 αγωνιστικές στη Super League. Είναι γνωστό πως με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δείξουν πράγματα και να κερδίσουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Τζουζέπε Σιανίνο θέλει να δώσει διαφορετική νοοτροπία στους "πράσινους" και να καταφέρει να κάνει το συγκρότημα του πιο επιθετικό. Σίγουρα η μετάβαση από τον αμυντικό στον επιθετικό τρόπο σκέψης θέλει χρόνο. Όμως τα σημάδια που έδειξαν οι Βοιωτοί στα παιχνίδια με Λαμία (πρωτάθλημα) και με Άρη Αβάτου (Κύπελλο Ελλάδος) είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Αρκεί κανείς να σκεφτεί πως σε 7 αγωνιστικές πριν δηλαδή το ματς με τη Λαμία οι "πράσινοι" είχαν τρία γκολ. Σε αντίθεση με τα δύο τελευταία που βρήκαν δίχτυα 6 φορές.

Στόχος του Λεβαδειακού δεν είναι το Κύπελλο. Στόχος είναι η απομάκρυνση από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας και η παραμονή στη Super League. Ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να βρει άμεσα τις απαντήσεις, να περάσει τις ιδέες του στην ομάδα και να φέρει ξανά ψυχολογία και ηρεμία στο στρατόπεδο του συλλόγου.