Λόπες: «Στο ακυρωθέν γκολ του Μωραϊτη ο VAR έβαλε τις γραμμές όπου ήθελε…»

Έντονα παράπονα από τον προπονητή του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ για τη διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Λόπες: «Στο ακυρωθέν γκολ του Μωραϊτη ο VAR έβαλε τις γραμμές όπου ήθελε…»

Εκτός από την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Άνχελ Λόπεθ ανέφερε:

«Ξεκινήσαμε καλά, σημειώσαμε ένα γκολ. Ο VAR έβαλε τις γραμμές όπου ήθελε, ο διαιτητής δεν μας σεβάστηκε. Σε κάθε παιχνίδι τα ίδια. Με την ΑΕΚ ήταν ένα πέναλτι που κανείς δεν το είδε, ακόμη και η ΑΕΚ δεν παραπονέθηκε. Εδώ με τον Παναθηναϊκό, η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπερνάρ με το αποτέλεσμα στο 0-0, δεν έδωσε ο διαιτητής τίποτα. Με τον ΠΑΟΚ σημειώσαμε ένα γκολ αλλά ακυρώθηκε, ο διαιτητής παραδέχθηκε σε μένα ότι δεν ήταν τίποτα και ο var εκείνου του αγώνα μας έπαιξε με την ΑΕΚ.

Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό αλλά δεν σέβονται όλα τα σωματεία. Δεν καταλαβαίνω τότε γιατί τα έξι πρώτα σωματεία δεν παίζουν μεταξύ τους στο πρωτάθλημα και ας αφήσουν τους υπόλοιπους να παίξουμε μεταξύ μας. Στις καθυστερήσεις ο Σιέλης έμεινε δύο λεπτά στο έδαφος αλλά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη στο 7ο λεπτό, δεν κράτησε έξτρα χρόνο. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

Τους τελευταίους 2 μήνες παίζουμε κάθε τρία ημέρες. Χρειαζόμαστε παίκτες, έχουμε 15-16 παίκτες, δεν έχουμε άλλους παίκτες. Χρειαζόμαστε παίκτες, περιμένουμε μεταγραφές».