Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Πέρασε και από το Πανθεσσαλικό με Αντζιέλσκι

Ο Ατρόμητος κέρδισε εκτός έδρας τον Βόλο με 2-1. Σκόρερ και των δυο τερμάτων ο Αντζιέλσκι.

Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Πέρασε και από το Πανθεσσαλικό με Αντζιέλσκι

Ασταμάτητος ο Ατρόμητος πέρασε και από το Πανθεσσαλικό. Με τον Αντζιέλσκι να σημειώνει και τα δυο γκολ, η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-1 του Βόλου και παραμένει αήττητη με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο της. Οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και είναι χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Βόλος ξεκίνησε καλύτερα και είχε το γκολ του Μωραΐτη στο 6ο λεπτό που ακυρώθηκε με την ΠΑΕ μάλιστα να διαμαρτύρεται για την απόφαση.

Ο Ατρόμητος σιγά-σιγά πήρε μέτρα και μετά το 20’ είχε διαδοχικά κερδισμένα κόρνερ και ευκαιρίες, με τον Αντζιέλσκι τελικά με κεφαλιά να σκοράρει στο 25’ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γιουμπιτάνα (0-1). Αυτό το γκολ έφερε ηρεμία στους Περιστεριώτες, άγχωσε τους γηπεδούχους που έμειναν μέσα στο ματς με τον Κόστιτς να είναι…ζεστός.

Ο Βόλος των πολλών προβλημάτων (τραυματίστηκε και ο Μύγας στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά και Τάχατος στα πρώτα λεπτά της επανάληψης), δέχθηκε και ένα δεύτερο τέρμα σε μια στιγμή που η ομάδα…ψαχνόταν μετά την αναγκαστική αλλαγή του Τάχατου.

Ο Βαλέντσια πήρε το πέναλτι από τον Κόμπα που δεν είναι φυσικά δεξί μπακ και ο Αντζιέλσκι ανέλαβε την εκτέλεση γράφοντας το 0-2 για τον Ατρόμητο που είχε χάσει στο πρώτο μέρος με τραυματισμό τον Φριντζόνσον.

Ο Βόλος προσπάθησε στο μισάωρο που είχε μείνει να πετύχει ένα τέρμα και να ξαναμπεί στο ματς ωστόσο ο Ατρόμητος κράτησε σχετικά εύκολα και πανηγύρισε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο ενώ παρέμεινε αήττητος για 11ο σερί αγώνα!

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων απλά κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με τον Μωραΐτη (1-2) αλλά τίποτα παραπάνω, αφού στη συνέχεια είχαμε την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Βόλος – Ατρόμητος 1-2

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Σκόρερ: 90'+7' Μωραΐτης - 25’, 59’ Αντζιέλσκι

Οι συνθέσεις…

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς – Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46’ Τάχατος) (56’ λ. τρ. Μπερτόγλιο), Μύγας (10 λ. τρ. Λούνα) – Τρουιγιέ, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (59’ Κίτσος), Ντέλετιτς – Γκαρσία, Μωραΐτης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Γκονζάλεθ (82’ Κούεν), Φριντζόνσον (40’ λ. τρ. Έρλινγκμαρκ) – Γιουμπιτάνα (82’ Ντιρκς), Βαλέντσια, Αντζιέλσκι (65’ Βέργος)