Ολυμπιακός: Το παιχνίδι τακτικής από Ζιλ Βιθέντε για Γκαμπριέλ Περέιρα και η σιγουριά για μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Γκαμπριέλ Περέιρα, αλλά οι Πορτογάλοι βάζουν νέα δεδομένα στο τραπέζι περί 10 εκατομμυρίων ευρώ για έναν και μοναδικό σκοπό...

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι τακτικής από Ζιλ Βιθέντε για Γκαμπριέλ Περέιρα και η σιγουριά για μεταγραφή

Είναι λογικό σε μία διαπραγμάτευση οι εμπλεκόμενες ομάδες να βάζουν στο τραπέζι όλα τα χαρτιά τους, έτσι ώστε να επιτύχουν το καλύτερο «ντιλ» σε επίπεδο οικονομικών όρων.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ Γκαμπριέλ Περέιρα, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή των Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται να τα έχουν βρει με τον παίκτη και να απομένουν κάποιες μικρολεπτομέρειες να διευθετηθούν με τη Ζιλ Βιθέντε, έτσι ώστε ο παίκτης να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος».

Η «O Jogo» πάντως δίνει μία διαφορετική εικόνα ως προς τις επαφές του Ολυμπιακού με τον πορτογαλικό σύλλγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της, η Ζιλ Βιθέντε δεν δέχεται να δώσει τον παίκτη με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ που είναι το ύψος της ρήτρας του.

Λογικά είναι ένα παιχνίδι τακτικής και τίποτα περισσότερο, έτσι ώστε η Ζιλ Βιθέντε να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στις τελικές επαφές που θα έχει με τον Ολυμπιακό.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πάντως στο ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Γκάμπριελ Περέιρα αναμένεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Το όνομά του είχε εμπλακεί επίσης με Πόρτο, Μπέτις, Λέστερ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.