ΠΑΟΚ: «Δώρο» έκταση 150 στρεμμάτων για προπονητικό κέντρο από τον Σαββίδη

Στην αποκάλυψη πως έχει αποκτηθεί έκταση 150 στρεμμάτων για να δημιουργηθεί προπονητικό κέντρο ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ, προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης

ΠΑΟΚ: «Δώρο» έκταση 150 στρεμμάτων για προπονητικό κέντρο από τον Σαββίδη

Μετά την επικοινωνία που είχε το πρωί με τους παίκτες και το αγωνιστικό τμήμα ο Ιβάν Σαββίδης, είχε δεύτερο γύρο συζητήσεων με το διοικητικό συμβούλιο και τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, με τον ίδιο εκτός από τις καθιερωμένες ευχές να ζητά ενότητα και συσπείρωση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους».

Ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σε μια αποκάλυψη αναφορικά με το νέο προπονητικό κέντρο που αναμένεται να δημιουργηθεί για τον ΠΑΟΚ στην περιοχή της Θέρμης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ολοκληρώσαμε την αγορά 150 στρεμμάτων για το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων και από τα καλύτερα της Ευρώπης, στην περιοχή της Θέρμης. Μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν ανακοινώσεις και εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών. Έκταση που θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι νοικιασμένη».