Ολυμπιακός: Ανακοινώσεις και αλλαγές στον Πειραιά

Την Τρίτη (5/12) αναμένονται οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που θα αφορούν στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Ανακοινώσεις και αλλαγές στον Πειραιά

Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήματα του Ολυμπιακού. Η διοίκηση το έχει αποφασίσει και το έχει έτοιμο να κάνει ηλεκτροσόκ στην ομάδα προκειμένου να συνέλθει και να μη χάσει όλους τους στόχους της.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Κάρλος Καρβαλιάλ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος προπονητής θα αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 58χρονος τεχνικός είναι αυτός που θα αναλάβει να βγάλει την ομάδα του Πειραιά από την κρίση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και να πάρει τα αποτελέσματα που έχει ανάγκη τόσο για να συνεχίσει στην Ευρώπη όσο και για να κατακτήσει τον τίτλο στην Ελλάδα.

Η πειραϊκή ΠΑΕ αναμένεται σήμερα να επισημοποιήσει το διαζύγιο της με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Επί της ουσίας απομένει το τυπικό για να αποτελέσει παρελθόν ο 42χρονος τεχνικός. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ, αλλά και του Πέδρο Άλβες που θα αναλάβει πόστο στο οργανόγραμμα. Την Τρίτη αναμένονται σημαντικές αλλαγές από την πειραϊκή ΠΑΕ που δεν αποκλείεται να έχουν συνέχεια και σε επίπεδο στελεχών, αφού ευθύνη για την κατάσταση της ομάδας έχουν όλοι.