ΑΕΚ: Ανανέωσε με Βίντα έως το 2025

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό Ντομαγκόι Βίντα για την επέκταση της συνεργασίας του έως το 2025.

ΑΕΚ: Ανανέωσε με Βίντα έως το 2025

Μετά την ανανέωση του Πέτρου Μάνταλου, η ΑΕΚ ανανέωσε τη συνεργασία της και με τον Ντομαγκόι Βίντα προχωρώντας στη διαδικασία για την παραμονή βασικών παικτών και τα επόμενα χρόνια.

Έτσι, ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην OPAP Arena για τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη μία χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ντομαγκόι Βίντα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του Νταμπλ τη σεζόν 2022-23. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 45 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα».