Μπράτσος: «Μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση το ματς»

Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου μετά το 1-1 που απέσπασε ο Βόλος στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπράτσος: «Μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση το ματς»

Αρχικά ο Κώστας Μπράτσος σχολίασε για το παιχνίδι: «Έγινε ένα παιχνίδι το οποίο μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία δείξαμε ότι ήρθαμε να παίξουμε αντίπαλοι με μία καλή ομάδα. Παίξαμε με τον δικό μας τρόπο, είχαμε την υπεροχή, αλλά μας αφήνει πικρία το ματς, γιατί δεχτήκαμε το γκολ χωρίς να προμηνύεται από τον ρυθμό του αγώνα.

Θα μείνω στα ψυχικά αποθέματα των παιδιών. Σε εκτός έδρας παιχνίδι πάλι μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφαρίσαμε και διεκδικήσαμε κάτι ως το τέλος, όπως και ο αντίπαλος. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα κενά διαστήματα».

Ερωτηθείς αν η ομάδα του φοβήθηκε το ματς περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε απάντησε ενοχλημένος: «Δεν ξέρω πως το βγάλατε το συμπέρασμα. Ποια ομάδα είχε κατοχή στο α’ ημίχρονο; Εγώ είδα μία ομάδα να έχει κατοχή, φτάναμε εύκολα στο αντίπαλο ένα τρίτο, ενώ ο αντίπαλος μόνο με αντεπιθέσεις από δικές μας απώλειες κατοχής και με βαθιές μπαλιές.

Το να πιέσεις περισσότερο είναι σχετικό. Γιατί γινόταν η μεγάλη μπάλα από τον Παντελάκη και τον Εραμούσπε προς Κόντε Παμλίδη και έπρεπε να προσέχουμε. Εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε».