ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1: Ούτε τώρα οι Ηπειρώτες

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με τον Κιάκο στο 50’ αλλά ο Κόμπα χάρισε τον βαθμό στον Βόλο μέσα στα Γιάννινα (1-1).

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1: Ούτε τώρα οι Ηπειρώτες

Ούτε τώρα ήρθε η νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Θανάση Στάικου έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο, που μετά το 1-0 των γηπεδούχων και τις αλλαγές του Κώστα Μπράτσου έπαιξε εξαιρετικά και ισοφάτισε με τον Κόμπα.

Ο αγώνας στους «Ζωσιμάδες» είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να δημιουργούν φάσεις και προϋποθέσεις για γκολ. Ο ΠΑΣ είχε τις καλύτερες στιγμές για να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά το γκολ δεν ήρθε ενώ και ο Βόλος είχε τις δικές του καλές προσπάθειες, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι δυο τερματοφύλακες ήταν σταθεροί όποτε χρειάστηκε.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ευτύχησε στο 50’ να σκοράρει με τον Κιάκο μετά την ωραία σέντρα του Σόρια αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό το 1-0 αντί να ξεμπλοκάρει τους γηπεδούχους που ήταν φανεροί αγχωμένοι, τους μπλόκαρε. Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και οι αλλαγές του Κώστα Μπράτσου, ο οποίος δικαιώθηκε με τις επιλογές του αφού οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν πνοή, φρεσκάδα ενώ ο Κόμπα ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, σε μια φάση όπου η άμυνα του ΠΑΣ πιάστηκε στον ύπνο.

Μετά το 1-1 ο Βόλος λειτούργησε καλύτερα, ο Στάικος από την πλευρά του έκανε αλλαγές αλλά η εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν, να παλεύουν αλλά να μην μπορούν να σημειώσουν δεύτερο τέρμα, έχοντας καλές στιγμές στις καθυστερήσεις.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ 1-1

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σκόρερ: 50’ Κιάκος – 73’ Κόμπα

Οι συνθέσεις…

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης – Καραχάλιος, Κιάκος (79’ Έφορντ), Ριένστρα (78’ Γκάρο), Ροσέρο (86’ Λεό) – Παμλίδης (68’ Λιάσος), Κόντε (86’ Μπάλαν).

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος – Τάχατος (67’ Κίτσος), Τσοκάνης, Καλογερόπουλος, Λούνα - Γκλάβσιτς, Τρουιγιέ (67’ Κόμπα) – Μπερτόλιο, Ντέλετιτς (84’ Ενγκίν), Κορνέτ (67’ Μαχαίρας) – Γκαρσία.