Ολυμπιακός: Μπήκε Νοέμβρης χωρίς εκτός έδρας ήττα

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες σεζόν δεν είχε φτάσει ποτέ Νοέμβριο χωρίς εκτός έδρας ήττα και θέλει να το συνεχίσει στα δύσκολα της Αγγλίας και της Γερμανίας. 

Ολυμπιακός: Μπήκε Νοέμβρης χωρίς εκτός έδρας ήττα

Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει φέτος μακριά από το γήπεδό του σε Ελλάδα και Ευρώπη και μπήκε ο Νοέμβριος. Έχει μόνο την ήττα από τη Φράιμπουργκ στο γήπεδό του και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα «χαρτιά». Αλλά μακριά από το Φάληρο είναι αήττητος, με τις ισοπαλίες με Γκενκ (1-1), Μπάτσκα (2-2) στην Ευρώπη, αλλά και τη νίκη με 3-0 επί της Τσουκαρίτσκι. Ενώ στο πρωτάθλημα έχει το 1-1 με την ΑΕΚ και τις νίκες με 3-0 επί του ΠΑΣ και με 2-0 επί του ΟΦΗ.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός άντεχε μέχρι το πολύ τέλη Οκτώβρη μέχρι να κάνει την πρώτη εκτός έδρας ήττα του. Πέρυσι την έκανε πολύ νωρίτερα, στις 8 Σεπτεμβρίου 2-1 από τη Ναντ και μετά στις 18 Σεπτεμβρίου 2-1 από τον Άρη.

Πρόπερσι έχασε για πρώτη φορά μακριά από το Φάληρο στις 21 Οκτωβρίου του 2021 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη με 3-1, ενώ ο αποκλεισμός του από τη Λουντογκόρετς είχε γίνει στα πέναλτι (ισοπαλία σε κανονική διάρκεια και παράταση)

Τη σεζόν 2020-21 η πρώτη εκτός έδρας ήττα ήρθε στις 27 Οκτωβρίου και ήταν για τον όμιλο του Champions League από την Πόρτο με 2-0. Και το 2019-20 πάλι για το Champions League από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, 1η Οκτωβρίου. Ενώ το 2018-19 ήταν για τον όμιλο του Europa League, το 3-1 από τη Μίλαν, στις 4 Οκτωβρίου.

Ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα παίξει ξανά εκτός έδρας στις 9 Νοεμβρίου στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ, στο πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του στη φετινή σεζόν. Κι έχει πολύ μεγάλη πρόκληση -πέραν των άλλων- να συνεχίσει να κρατάει φέτος εκτός έδρας στις δύσκολες έδρες την υπεροχή ή τα αποτελέσματα. Πρώτα, βέβαια, είναι το... μέσα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.