Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 5-0: Έκανε… παρέλαση!

Ο Παναθηναϊκός «συνέτριψε» με σκορ 5-0 τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες είχαν οι «πράσινοι».

Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 5-0: Έκανε… παρέλαση!

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τις βάσεις στα πρώτα λεπτά κιόλας και επικράτησε με σκορ 5-0 του Πανσερραϊκού στη Λεωφόρο πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Με τη νίκη του αυτή μάλιστα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, όπως έχει διαμορφωθεί μετά την πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν… εμφανίστηκαν καν στο γήπεδο και με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο δεν απείλησαν καθόλου τον Λοντίγκιν, ενώ έπαιζαν για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι «πράσινοι» είδαν να τους πηγαίνουν όλα καλά και στον Πανσερραϊκό όλα άσχημα!

Στο 1’ κιόλας οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το κενό στο κέντρο της άμυνας των αντιπάλων τους και με τον Σπόραρ άνοιξαν το σκορ.

Στα επόμενα πέντε λεπτά όμως ο Πανεσερραϊκός είχε χάσει τρεις ευκαιρίες με τον Άλεξιτς, ο οποίος ήταν απρόσεκτος και ατομιστής στην τελική προσπάθεια!

Το 2-0 ήρθε στο 10’ με τον Δεληγιαννίδη να κάνει λάθος εκτίμηση μετά από γύρισμα του Παλάσιος και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 45’ ο Σπόραρ κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 4-0, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Ουεντραόγκο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη αφήνοντας τους Σερραίους με δέκα παίκτες.

Τα πάντα είχαν κριθεί στην αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο με τους «πράσινους» να σκοράρουν και τέταρτο γκολ με τον Τσέριν στο 57’ και είκοσι λεπτά αργότερα ο Μαντσίνι έκανε το 5-0 με τους «πράσινους» να φτάνουν την επικράτηση με το τελικό 5-0.

Μικρογραφία

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 5-0

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Σκόρερς: Σπόραρ (1’, 40’), Δεληγιαννίδης (10’ αυτ.), Τσέριν (57’), Μαντσίνι (77’)

Κίτρινες: Βέρμπιτς (51’), Πέρεθ (90+4’) - Ουεντραόγκο (7’, 45’), Χατζηστραβός (38’), Μπέργκστρομ (42’)

Κόκκινη: Ουεντραόγκο (45’)

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σένκεφελντ (71’ Ζέκα), Αράο (46’ Γεντβάι), Μλαντένοβιτς (46’ Βαγιαννίδης), Κώτσιρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιλένα (λ.τ. 26’ Τσέριν), Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς (59’ Μαντσίνι), Σπόραρ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν- Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Μορέιρα, Δεληγιαννίδης (λ.τ. 84’ Μπαϊροβιτς ) -Στάικος (64’ Θυμιάνης), Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (63’ Μσαρίποφ), Τομάς (63’ Μασκανάκης), Πηλέας, Άλεξιτς (78’ Μούργος).