Ολυμπιακός: Η άνετη νίκη, η διαχείριση και η Μπάτσκα Τόπολα

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννενα με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να διαχειρίζεται άψογα την ομάδα του ενόψει και του αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα.

Ολυμπιακός: Η άνετη νίκη, η διαχείριση και η Μπάτσκα Τόπολα

Στο πρώτο του παιχνίδι στην επαρχία ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και πέρασε άνετα από τα Γιάννενα επικρατώντας με σκορ 3-0 του ΠΑΣ. Οι Πειραιώτες έδειξαν ότι και εκτός έδρας μπορούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και το παιχνίδι τους.

Από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετά κέρδη και βασικά έδειξαν πως είναι μία ομάδα που έχει πολλές λύσεις. Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Ο Ολυμπιακός είδε τον Αλεξανδρόπουλο να καλύπτει καλά το κενό του Έσε. Ο Μπιέλ έπαιξε άψογα τον ρόλο του Μασούρα. Μάλιστα ο Ισπανός φάνηκε να λειτουργεί άψογα ως δεύτερος επιθετικός και να είναι μέσα σε αρκετές φάσεις.

Ο Ορτέγκα από την πλευρά του έκανε ένα πολύ καλό ματς και επίσης φαίνεται πως βρίσκει τα πατήματα του κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά. Ο Μαντί Καμαρά έχει κάνει άψογο ματς και ο Ολυμπιακός κάπως έτσι πέρασε από τα Γιάννενα.

Ο Μαρτίνεθ έχοντας όλα αυτά τα κέρδη είχε την πολυτέλεια να κάνει διαχείριση της ομάδας έχοντας στο μυαλό του και τον αγώνα της Πέμπτης με τη Μπάτσκα Τόπολα. Ο Ισπανός προπονητής διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι, έκανε τις αλλαγές στο σωστό χρόνο και έχει ζεστούς όλους τους παίκτες για τον αγώνα της Πέμπτης.