Ολυμπιακός: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο από το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, αλλλά δεν δείχνει ανησυχητικός.

Ολυμπιακός: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με εμφατικό τρόπο του Άρη με 4-1 το βράδυ της Τετάρτης (27/9) και ετοιμάζεται τώρα για την αναμέτρηση της Κυριακής (1/10) στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Εκεί όπου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, έτσι ώστε να έχει ορισμένους ποδοσφαιριστές του όσο το δυνατόν πιο «φρέσκους για το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία σε επτά βράδια (5/10).

Στα τελειώματα του αγώνα ο Κώστας Φορτούνης έπεσε στο έδαφος και παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Δεν φαίνεται να έχει κάτι το σοβαρό και όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή για τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Μπάτσκα Τόπολα. Δεν έδειχναν δηλαδή ανήσυχοι από το ιατρικό επιτελείο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Θα τον δουν φυσικά και τις επόμενες ώρες, αλλά και έως το ματς των Ιωαννίνων, όμως, ως πρώτη εικόνα φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ανησυχούν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι συνεργάτες του.

Αν δεν υπάρξει δηλαδή κάποιο απρόοπτο, τότε Ισπανός τεχνικός θα τον έχει κανονικά στην αποστολή για τα Γιάννενα. Εκτός κι αν θελήσει να του δώσει ανάσες για να τον έχει ξεκούραστο στο ματς της Σερβίας που μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, έχει κατά κάποιο τρόπο χαρακτήρα «τελικού».