Ολυμπιακός: Τι σκαρώνει ο Μαρτίνεθ με Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς

Πώς θα διαχειριστεί ο Μαρτίνεθ τους Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς με Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα και Μπάτσκα Τόπολα.

Ολυμπιακός: Τι σκαρώνει ο Μαρτίνεθ με Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς

Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες που έρχονται από τον Ρέντη, τότε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πιθανότατα θα παίξει βασικός και στα τρία ματς που ακολουθούν έως και τη διακοπή του Οκτωβρίου! Ο Μαροκινός που έχει αγωνιστεί ήδη σε τρία σερί ματς βασικός σε διάστημα μίας εβδομάδας, δηλαδή με ΑΕΚ, Φράιμπουργκ και Κηφισιά, έχοντας σκοράρει μάλιστα και στα τρία, ετοιμάζεται να φορέσει φανέλα βασικού και αύριο κόντρα στον Άρη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού όμως θέλει να κάνει πρώτα μία κουβέντα μαζί του προτού πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Ο Στέφαν Γιόβετιτς δείχνει ότι θέλει τον χρόνο του για να πάρει φανέλα βασικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα πρέπει να παίζει στο... όριο ο Ελ Κααμπί από τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί έχει πέσει στην 3η θέση της ιεραρχίας των επιθετικών.

Το αρχικό πλάνο λοιπόν, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα και από κάποιες «υπόνοιες» που αφήνει ο Μαρτίνεθ στις προπονήσεις, είναι ότι έχει στο μυαλό του τον Ελ Κααμπί και για τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν. Θέλει να εκμεταλλευτεί και το γεγονός ότι ο Μαροκινός βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» και έχει αποκτήσει πολύ καλή ψυχολογία, επειδή δεν σταματάει να σκοράρει.

Αν όμως υπάρχει έστω και το παραμικρό ρίσκο να βγάλει κάποια ενόχληση λόγω κόπωσης, τότε ο Μαρτίνεθ θα ρίξει τον Γιόβετιτς αναγκαστικά από την αρχή στη μάχη. Ένας Γιόβετιτς που προς το παρόν δείχνει να αντέχει να παίξει λίγο παραπάνω από ένα ημίχρονο.