Παναιτωλικός: Δύο μέσα, τρεις έξω για το ματς με τον Άρη

Ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει αύριο τον Άρη έχοντας τους Μαυρία και Γκρατερόλ στην 20μελή αποστολή, ενώ εκτός έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Μλάντεν, Μπακάκης και Τσιγγάρας.

Παναιτωλικός: Δύο μέσα, τρεις έξω για το ματς με τον Άρη

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (23/9) για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα η προπόνηση των «καναρινιών» είχε και ένα απρόοπτο.

Για τον Άγγελο Τσιγγάρα ο λόγος, καθώς έχει μια μικρή ενόχληση στον προσαγωγό με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της αποστολής των «καναρινιών». Όπως και ο τραυματίας Σεμπάστιαν Μλάντεν, αλλά και ο ανέτοιμος Μιχάλης Μπακάκης.

Αντιθέτως, στην διάθεση του Γκαμπριέλ Σούρερ θα είναι ξανά ο Ζοέλ Γκρατερόλ, ενώ θα κάνει ντεμπούτο με τον Παναιτωλικό και ο Χάρης Μαυρίας.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχουν οι: Καπίνο, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας και Μπαλντασάρα.