Ολυμπιακός: Το μεγαλύτερο «αγκάθι» ενόψει ΟΦΗ

Η... μιάμιση προπόνηση πριν το Ηράκλειο και η πρωτόγνωρη κατάσταση που καλείται να διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς. 

Ολυμπιακός: Το μεγαλύτερο «αγκάθι» ενόψει ΟΦΗ

Το απόγευμα της Δευτέρα (15/10) έφτασαν στην Αθήνα οι Νάτχο και Βούκοβιτς, αλλά ακόμα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλές μέρες μπροστά του για να δει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Την Πέμπτη θα εμφανιστούν οι τελευταίοι διεθνείς στο Ρέντη και, όπως αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα, δεν θα κάνουν κάποια σοβαρή προπόνηση.

Ουσιαστικά, απομένουν δύο μέρες (Παρασκευή - Σάββατο) για να γίνει νορμάλ προπόνηση, αλλά και πάλι δεν πρέπει να λησμονούμε ότι παραμονή των αγώνων δεν γίνονται προπονήσεις στα... κόκκινα. Συνήθως, είναι πιο χαλαρό το πρόγραμμα.

Με το ζόρι λοιπόν θα γίνει μιάμιση προπόνηση για να πάει ο Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και να κυνηγήσει το τρίποντο. Ένα τρίποντο που θέλει όσο τίποτα άλλο.

Απλώς οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί ως προς την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» εν είναι τόσο βολικές για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει κάθε λόγο να αγωνιά για την κατάσταση των διεθνών του, αφού του ανακατεύει τα πλάνα.

Οι Αφρικανοί π.χ. θα έχουν στην πλάτη τους και τα πολύωρα ταξίδια, ξέχωρα από τα παιχνίδια σε γήπεδα - χωράφια που θα δώσουν σήμερα (16/10).

Είναι μία κατάσταση που πρώτη φορά διαχειρίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς στη διακοπή του Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε εκτός έδρας, αλλά με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Τώρα έχει το ταξίδι στην Κρήτη και την παραπάνω Τετάρτη ξαναπακετάρει με προορισμό το Λουξεμβούργο.