Ο... Γολγοθάς του Ολυμπιακού: Τέσσερα ταξίδια σε δύο εβδομάδες!

Όσα ματς δεν είχε μακριά από το Λεκανοπέδιο τον Σεπτέμβριο, θα τα έχει μαζεμένα μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Ο... Γολγοθάς του Ολυμπιακού: Τέσσερα ταξίδια σε δύο εβδομάδες!

Σε μία ομάδα όλα παίζουν τον ρόλο τους. Ακόμη και το πόσες νορμάλ προπονήσεις μπορούν να γίνουν, ακόμη και το πόσα ταξίδια επιφυλάσσει το πρόγραμμα. Ο Ολυμπιακός είχε την τύχη μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου να κάνει μόλις ένα ταξίδι, αυτό στο Μιλάνο.

Τα εκτός έδρας ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα ήταν στην Αττική (Ν. Σμύρνη και ΟΑΚΑ) και κατά συνέπεια τους επόμενους μήνες θα είναι λίγο πιο «φορτωμένο» το πρόγραμμα σε ό,τι έχει να κάνει με τα ταξίδια μακριά από την Αθήνα.

Ήδη θα έχει δύο κολλητά με το που ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια σε διάστημα δύο εβδομάδων, οι φροντιστές του Ολυμπιακού θα πρέπει να πακετάρουν και να… ξεπακετάρουν τα πράγματα τέσσερις φορές, αφού ισάριθμες είναι οι εκτός έδρας αποστολές.

Από τις 21 Οκτωβρίου εώς τις 4 Νοεμβρίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι ουσιαστικά με μία βαλίτσα στο χέρι.

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Κυριακή (21/10) στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ, ακολουθεί «καπάκι» η αποστολή στο Λουξεμβούργο για το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ (25/10), υπάρχει ένα… διάλειμμα με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (29/10) και το δεκαπενθήμερο ολοκληρώνεται με δύο ταξίδια σε Πάτρα (Παναχαϊκή για το Κύπελλο στις 31 Οκτωβρίου) και σε Θεσσαλονίκη (Άρης για το πρωτάθλημα στις 4 Νοεμβρίου).