Η πρωτόγνωρη κατάσταση για τον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και όλο το προηγούμενο διάστημα είχε επικοινωνία και με τους 15 διεθνείς για να ενημερωθεί για την κατάστασή τους. Δεν το είχε ξαναζήσει με τις πρώην ομάδες του αυτό που ζει με τους "ερυθρόλευκους".

 

Η πρωτόγνωρη κατάσταση για τον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Η αγωνία του Πέδρο Μαρτίνς να επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς του στον Ρέντη σε μία κατάσταση που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα, αποτυπώνεται στο 100% στα απανωτά τηλεφωνήματα που κάνει στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προτού φύγουν οι παίκτες του για τις Εθνικές ομάδες, τους είχε πει μία κουβέντα. Να προσέχουν το δεκαήμερο που θα απουσιάζουν από τον Ρέντη, να κάνουν τα προγράμματά τους και να προσέχουν γενικώς τον εαυτό τους. Κι αυτό, γιατί ορισμένοι διεθνείς δεν είχαν γυρίσει και τόσο καλά μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου.

Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας λοιπόν ο Μαρτίνς είναι σε ανοικτή γραμμή με όλους τους διεθνείς για να δει την κατάσταση που βρίσκονται και να κάνει τις πρώτες του σκέψεις για τον ΟΦΗ, παρότι οι μοναδικοί που έχουν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του είναι οι Νάτχο και Βούκοβιτς.

Για τον Μαρτίνς είναι μία πρωτόγνωρη ιστορία όλο αυτό το σκηνικό που εκτυλίσσεται με τους διεθνείς. Δεν έχει ξαναπεράσει στο παρελθόν τέτοια… ταλαιπωρία, να του λείπουν δηλαδή περίπου 15 ποδοσφαιριστές και σχεδόν για δύο εβδομάδες να μην μπορεί να συμπληρώσει ούτε ένα διπλάκι 7Χ7.

Σε Γκιμαράες, Ρίο Άβε και Μαρίτιμο δεν είχε παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Οπότε, του ήρθε… ξαφνικό το γεγονός ότι έφτασαν στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ 15 προσκλητήρια από ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες του εξωτερικού.

Για αυτό το λόγο λοιπόν ο Πορτογάλος θέλει να είναι σε εγρήγορση και σχεδόν σε καθημερινή βάση έχει επαφή με όλους τους διεθνείς. Με τον παίκτη που έχει μιλήσει πάντως περισσότερο είναι με τον Μπίμπαρς Νάτχο εξαιτίας του τραυματισμού του στο παιχνίδι του Ισραήλ με την Σκωτία την περασμένη Πέμπτη. Ενός τραυματισμού που αποδείχθηκε επιπόλαιος