Βόλος - ΑΕΚ 2-3: Διπλό, με δέκα παίκτες, στις καθυστερήσεις

Η ΑΕΚ αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ 1-0 και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 24' (αποβολή Μάνταλου) κατάφερε να κερδίσει στις καθυστερήσεις στον Βόλο με πέναλτι του Άμραμπατ (2-3).

Βόλος - ΑΕΚ 2-3: Διπλό, με δέκα παίκτες, στις καθυστερήσεις

Με την πλάτη στον τοίχο βρισκόταν από νωρίς στον Βόλο η ΑΕΚ. Έχανε με 1-0, έμεινε και με παίκτη λιγότερο στο 24’ (αποβολή Μάνταλου), αλλά μπόρεσε να κάνει την μεγάλη ανατροπή εις διπλούν. Πρώτα με δύο στημένες φάσεις μετέτρεψε το 1-0 σε 1-2 και ακολούθως στις καθυστερήσεις του αγώνα «έσπασε» την ισοπαλία με το νικητήριο γκολ-πέναλτι του Άμραμπατ στο 91’ (2-3).

Πρώτη νίκη για τους κιτρινόμαυρους στο πρωτάθλημα, έναντι του Βόλου που παραμένει δίχως νίκη, από τη στιγμή που δεν βρίσκει λύσεις στην άμυνα. Δύο γκολ έβαλαν οι θεσσαλοί με τον Μίλος Ντέλετιτς και όμως δεν πήραν ούτε τον πόντο, αφού παραμένουν ευάλωτοι στα μετόπισθεν. έχει προηγηθεί άλλωστε στο ίδιο γήπεδο και ισοπαλία 2-2 με την Λαμία, που επιβεβαιώνει αυτήν την αγωνιστική συμπεριφορά που δεν βγαίνει σε… καλό για τους θεσσαλούς.

ΤΑ ΓΚΟΛ
8’: Ο Μουκουντι υπέπεσε σε σοβαρό λάθος δίνοντας ουσιαστικά ασίστ στον Ντέλετιτς που μόνος απέναντι στον Στάνκοβιτς πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον πορτιέρε της ΑΕΚ για το 1-0.
32’: Ο Ελίασον εκτέλεσε φάουλ από δεξιά με αριστερό εσωτερικό φάλτσο και ο Γιόνσον στο απέναντι δοκάρι πήρε με… φόρα «σκαστή» κεφαλιά, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
37’: Ο Τσούμπερ εκτέλεσε φάουλ έξω από το ημικύκλιο της περιοχής με δύναμη και τεχνική στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί παράθυρο, όπου έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Σιαμπάνης (1-2).
72’: Ο Ενγκίν έκανε την κίνηση και την σέντρα από αριστερά, ο Γιόνσον απέτυχε να απομακρύνει και ο Ντέλετιτς με αριστερό βολέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία ισοφαρίζοντας σε 2-2.
92’: Ο Άμραμπατ έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μουκουντί πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κρούζλιακ. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Άμραμπατ στην αριστερή γωνία και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Η μικρογραφία

Βόλος - ΑΕΚ 2-3

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Σκόρερ: 8’, 72’ Ντέλετιτς-32’ Γιόνσον, 37’ Τσούμπερ, 92’ Άμραμπατ

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Κίτσος, Ασλανίδης

Κόκκινη: Μάνταλος (24’)

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης – Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης (46’ Λούνα), Κίτσος (46’΄Κρούζλιακ) – Τσοκάνης, Τρουιγέ (74’ Γκλάβτσιτς), Κορνέτ (60’ Ενγκίν)– Ντέλετιτς, Μωραΐτης, Κόμπα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί (77’ Άμραμπατ)– Ελίασον (77’ Πινέδα), Γιόνσον, Γαλανόπουλος (73’ Σιμάνσκι), Τσούμπερ (67’ Αραούχο)– Πόνσε (67’ Ζίνι), Μάνταλος.