Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Ορτέγκα κόντρα στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία στο Καραϊσκάκη (3/9, 20.00) και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Ορτέγκα κόντρα στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει σήμερα (3/9, 20.00) το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα, έχοντας απέναντί του μία Λαμία που έχει μπει δυναμικά στη Σούπερ Λίγκα.

Αρχικά η ομάδα της Φθιώτιδας αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Ένας Βόλος που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Λαμία.

Τη 2η αγωνιστική το κλαμπ της Φθιώτιδας υποδέχθηκε τον Άρη και τον κέρδισε με 1-0.

Η Λαμία δείχνει σε γενικές γραμμές να είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό, αν και εφόσον οι Πειραιώτες δεν εμφανιστούν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εξήγησε στους παίκτες του τις δυσκολίες της αναμέτρησης και για αυτό το λόγο σκοπεύει να βάλει όσο το δυνατόν τα πιο βασικά του «όπλα».

Μεταξύ άλλων αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο Αργεντινός μπακ ετοιμάζει να αγωνιστεί σήμερα κόντρα στην Λαμία. Η λογική λέει ότι δύσκολα θα τον δούμε βασικό, ωστόσο, η πρόθεση του Μαρτίνεθ δεν είναι άλλη από το να του δώσει χρόνο συμμετοχής και να «συστηθεί» στο ερυθρόλευκο κοινό.