Μοναδικό πρόβλημα ο Τοροσίδης για τον Ολυμπιακό

Ο εκ των αρχηγών των «ερυθρολεύκων» είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο ενόψει ΟΦΗ. Τι συμβαίνει με τον Νάτχο που είχε τραυματιστεί με το Ισραήλ.

Μοναδικό πρόβλημα ο Τοροσίδης για τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να περάσουν οι μέρες των Εθνικών ομάδων και να ξαναβρεθεί με τους ποδοσφαιριστές του στον Ρέντη, έτσι ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την παραπάνω Κυριακή (21/10).

Το μοναδικό πρόβλημα μέχρι στιγμής ακούει στο όνομα του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος «τρέχει» ουσιαστικά για να καταφέρει να δώσει το «παρών» στο «Γεντί Κουλέ» σε οκτώ βράδια.

Ο εκ των αρχηγών των «ερυθρολεύκων» συνεχίζει και στα ρεπό τις θεραπείες του και ελπίζει ότι από βδομάδα θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, έτσι ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την έξοδο στην Κρήτη.

Ο Μαρτίνς από την πλευρά του αν υπάρχει έστω και μία μικρή πιθανότητα κινδύνου υποτροπής στον μυικό τραυματισμό που έχει υποστεί ο «Τόρο», δεν πρόκειται να τον πάρει στο Ηράκλειο και θα τον κρατήσει για το ματς με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο στις 25 Οκτωβρίου.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΝΑΤΧΟ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μπίμπαρς Νάτχο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ισραήλ με την Σκοτία, οι πληροφορίες από το Τελ Αβίβ αναφέρουν ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ των ισραηλινών ΜΜΕ δεν αποκλείουν να παίξει ακόμη και βασικός στο αυριανό (14/10) παιχνίδι με την Αλβανία στην πόλη Μπερ Σέβα.