Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο νικηφόρο 4-0 επί του Ατρομήτου.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Μία φορά χρειάστηκε να φωνάξει «παρών», στη φάση του 13ου λεπτού με τον Ρομπάιγ, και φώναξε «παρών». Έτοιμος από κάθε άποψη!

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Πήρε ξανά πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά. Κάποια στιγμή πέρασε και αριστερό μπακ, αλλά για λίγα λεπτά. Ο Βραζιλιάνος εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα σταθερά υψηλό επίπεδο. Θα μπορούσε να φύγει και με μία ασίστ αν ο Μπιελ δεν σημάδευε το δοκάρι.

ΡΕΤΣΟΣ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Βέργο και τους άλλους παίκτες του Ατρομήτου που βρήκε μπροστά του.

ΝΤΟΗ: Στο πρώτο ημίχρονο κάποια στιγμή χρειάστηκε να είναι λίγο πιο προσεκτικός με τον Βέργο, αλλά σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

ΚΙΝΙ: Πολύ καλός ο Ισπανός. Όχι μόνο για τη φάση του γκολ, αλλά για τη μαχητικότητά του, το ότι έβαλε στην κυριολεξία το κεφάλι του στη φωτιά και για τη συνέπεια που έχει στο παιχνίδι του.

ΕΣΕ: Σίγουρα θέλει τον χρόνο του, έκανε κάποια λαθάκια στην αρχή, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν ολοένα και καλύτερος. Άρεσε πολύ το γεγονός ότι ενώ έχασε κάποια στιγμή την μπάλα και ο Ατρόμητος βγήκε στην κόντρα, ήταν εκείνος που έτρεξε να διορθώσει το λάθος του και το διόρθωσε. Δείχνει ένας κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής, αλλά θέλει – όπως είπαμε – τον χρόνο του.

ΚΑΜΑΡΑ: Αυτόν τον Μαντί δεν πρέπει να τον χάσει ο Ολυμπιακός. Μακάρι για τους Πειραιώτες να μην έρθει καμία πρόταση που μπορεί να του «χαλάσει» το μυαλό. Είναι από τους παίκτες πρώτης γραμμής στο ξεκίνημα της σεζόν και το απέδειξε και με τον Ατρόμητο. Τα ίδια θα γράφαμε, ακόμη κι αν δεν είχε βρει δίχτυα. Είναι εξαιρετικός ο Αφρικανός ανασταλτικά και δημιουργικά.

ΣΚΑΡΠΑ: Αγωνίστηκε στα πλάγια, πήρε πολλές προσπάθειες, άλλες με επιτυχία και άλλες όχι, όμως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι όταν φέρνει την μπάλα στο αριστερό πόδι, φαίνεται στα μάτια των αντιπάλων αμυντικών ότι υπάρχει ένα άγχος.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης των προηγούμενων αγώνων, αλλά όσες φορές πήρε την μπάλα προκαλούσε έναν πανικό στην αντίπαλη άμυνα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Αγωνίστηκε σε έναν ρόλο πιο κοντά στον Ελ Κααμπί, κάτι σαν δεύτερος επιθετικός. Πέτυχε δύο γκολ, έτρεχε σαν σκύλος, ήταν μες στις φάσεις και σίγουρα από τους κορυφαίους της αναμέτρησης.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Είναι ένας επιθετικός που δεν πρέπει να τον χάσει από τα μάτια του ο αντίπαλος. Ο Μαροκινός έδειξε πολύ καλά στοιχεία και με τον Ατρόμητο και όσο περνάει ο καιρός και βρίσκει τα πατήματά του, θα βοηθάει περισσότερο.

ΜΠΙΕΛ: Είχε δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες και κυρίως διάθεση να παίξει. Σκόραρε με τον Πανσερραϊκό, δεν σκόραρε με τον Ατρόμητο, αλλά έχει σημασία ότι είναι σε μία κατάσταση που θέλει να δίνει βοήθειες. Δεν είναι αλλού το μυαλό του.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Μπήκε στο 57’ αντί του Φορτούνη, θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, όμως, όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνεται ολοένα και περισσότερο ότι θα είναι μία λύση από τον πάγκο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έδωσε φρεσκάδα με τα τρεξίματά του και ακόμη και τα 25 λεπτά που έπαιξε, τον βοηθούν για να αποκτήσει ρυθμό. Αυτό έχει σημασία για τον Έλληνα χαφ: Να αποκτήσει ρυθμό.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έτρεξε, μόχθησε, είχε μία στιγμή που θα μπορούσε να σκοράρει αλλά καθυστέρησε να σουτάρει, μάρκαρε και έβγαλε διάθεση.

ΜΠΡΙΝΙΤΣ: Ευδιάθετος ο Κροάτης εξτρέμ που είχε και ένα υπέροχο σουτ, ασχέτως αν καταλογίστηκε (κακώς) οφσάιντ. Σιγά-σιγά θα πάρει κι εκείνος τον χρόνο του.