Προετοιμασία Ολυμπιακού: «Συστήνονται» στο ερυθρόλευκο κοινό οι Ιμπόρα και Κίνι κόντρα στη Σαμπάχ

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι Ιμπόρα και Κίνι κάνουν ντεμπούτο στο μεσημεριανό φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαμπάχ στο Κεμάτεν (19/7, 13.00).

Προετοιμασία Ολυμπιακού: «Συστήνονται» στο ερυθρόλευκο κοινό οι Ιμπόρα και Κίνι κόντρα στη Σαμπάχ

Έφτασε η ώρα για να δούμε τους Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι για πρώτη φορά αγωνιζόμενους με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τούς είχε δοκιμάσει πρόσφατα σε διαφορετικές ομάδες στο οικογενειακό δίτερμα.

Τον Ιμπόρα τον είχε βάλει δίπλα στον Καρβάλιο, με τον Πορτογάλο να παίζει ως «8άρι» και τον Κίνι τον είχε βάλει στην άλλη ομάδα σε ρόλο αριστερού μπακ. Τελικά ο Ιμπόρα θα ξεκινήσει δίπλα στον Μπουχαλάκη και ο Κίνι θα παίξει στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι πληροφορίες ανέφεραν εδώ και μέρες ότι ο Ισπανός τεχνικός σκόπευε να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Σαμπάχ που θα γίνει στο χωριό Κεμάτεν το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7, 13.00). Το Κεμάτεν είναι περίπου μισή ώρα οδικώς από τη «βάση» του Ολυμπιακού στο Μιλς του Τιρόλο.

Είναι το τελευταίο παιχνίδι που δίνουν οι Πειραιώτες επί αυστριακού εδάφους και αμέσως μετά τη λήξη του, η αποστολή θα φύγει για το αεροδρόμιο του Μονάχου, έτσι ώστε να επιστρέψει στη βάση της.

Οι Ιμπόρα και Κίνι λοιπόν θα «συστηθούν» στον κόσμο, με τον Μαρτίνεθ να δουλεύει αρκετά μαζί τους όλο το προηγούμενο διάστημα με ορίζοντα φυσικά να είναι πανέτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς στις 10 Αυγούστου.

Κατά τ’ άλλα, όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι πλην του Χουάνγκ Ιν Μπομ που δεν θα αγωνιστεί λόγω μίας ενόχλησης που έχει στη μέση και αναγκαστικά πηγαίνει συντηρητικά το τελευταίο τριήμερο. Ερωτηματικό παραμένει και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος πάντως συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες.