Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η μάχη στα γκολπόστ «μαίνεται»!

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά ο Κωνσταντίνος Τζολάκης κερδίζει πόντους μέρα με τη μέρα.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η μάχη στα γκολπόστ «μαίνεται»!

Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και περισσότερο κερδίζει πόντους ο Τζολάκης, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να προπορεύεται πάντως στην κούρσα της υπεράσπισης της ερυθρόλευκης εστίας. Ωστόσο, επειδή τον Τζολάκη τον έχουν παρακολουθήσει από την πρώτη του προετοιμασία στον Ολυμπιακό πριν κάμποσα χρόνια, σας διαβεβαιώνουμε ότι έχει πλέον έναν άλλον... αέρα.

Έναν αέρα ότι θα κάνει τα πάντα για να παίξει εκείνος βασικός. Μέχρι στιγμής στα φιλικά δείχνει να είναι άνετος και πρωτίστως σε πολύ καλή κατάσταση. Είπαμε όμως: Τον πρώτο λόγο εξακολουθεί για την ώρα να τον έχει ο Πασχαλάκης.

Σε γενικές γραμμές πάντως, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δείχνει ότι μοιράζει τον χρόνο στους δύο τερματοφύλακες, αλλά η αίσθηση που δίνεται αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Πασχαλάκης παραμένει ο βασικός, αλλά ο Τζολάκης έρχεται... απειλητικά για να πάρει εκείνος τα γάντια του βασικού.

Και οι δύο πηγαίνουν καλά στην Αυστρία, και από τους δύο έχουν μείνει ευχαριστημένοι στο τεχνικό τιμ και αυτός ο συναγωνισμός (ή ανταγωνισμός αν θέλετε) των δύο Ελλήνων πορτιέρε μόνο καλό μπορεί να κάνει και στους δύο.

Η «μάχη» για τα γκολπόστ έχει ξεκινήσει για τα καλά και μένει να φανεί στο προσεχές διάστημα, αν θα αλλάξει η ιεραρχία...