Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους οι Ιμπόρα και Κίνι

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι Ιμπόρα και Κίνι ανεβάζουν στροφές από μέρα σε μέρα και στόχος είναι να παίξουν στο φιλικό με την Σαμπάχ την Τετάρτη (19/7).

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους οι Ιμπόρα και Κίνι

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτου τις επόμενες μέρες, τότε ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι την προσεχή Τετάρτη (19/7), κόντρα στη Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν.

Οι δύο Ισπανοί βρέθηκαν κανονικά στο Σβατς την Παρασκευή (14/7) και στο περιθώριο του φιλικού έκαναν τα προγράμματά τους.

Επί της ουσίας ήταν εκτός αποστολής από το ματς με τη Νόρντζελαντ, καθώς δεν είχε κανένα νόημα με μόλις δύο προπονήσεις και προερχόμενοι από διακοπές να παίξουν με τους Δανούς.

Δεν βρίσκονται ακόμα σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να παίξουν έστω για λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ιμπόρα και ο Κίνι, αν όλα πάνε καλά, θα κάνουν ντεμπούτο κόντρα στους Αζέρους στο τελευταίο φιλικό που θα δώσει ο Ολυμπιακός επί αυστριακού εδάφους.

Χθες (14/7) έκαναν κανονικά τα εντατικά τους προγράμματα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη και άπαντες κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Οι Ισπανοί να «συστηθούν» στο ερυθρόλευκο κοινό σε τέσσερις μέρες, στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.