Μαρτίνεθ: «Ήμασταν καλύτεροι τακτικά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά το 1-1 με αντίπαλο τη Νόρντζελαντ σχολίασε την εικόνα της ομάδας του. Τι είπε για Κίνι, Ιμπόρα.

Μαρτίνεθ: «Ήμασταν καλύτεροι τακτικά»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τη Νόρντζελαντ, είπε στην κάμερα του OTE: «Κρατάμε το γεγονός πως δώσαμε λεπτά συμμετοχής στους παίκτες που είναι και το ζητούμενο. Δεν ήμασταν καλοί στα τελειώματα και σε αυτό ίσως να ευθύνεται η κούραση. Είδα και θετικά πράγματα. Μου άρεσαν οι στιγμές που χτίζαμε τις επιθέσεις από την άμυνά μας».

Για το εάν είναι ευχαριστημένος από την προετοιμασία: «Είμαι ένας προπονητής που θέλω να βλέπω άμεση βελτίωση. Η ομάδα προσπάθησε και σήμερα. Στο γκολ που βάλαμε, το καταφέραμε αφού πιέσαμε ψηλά, ύστερα από αρκετά λεπτά και παρά την κούραση και την προσπάθεια που είχε γίνει. Κρατάω την αντίδραση αυτή από την ομάδα.

Τακτικά ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Θέλω πιο σίγουρες πάσες και σωστές μεταβιβάσεις. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Τακτικά ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο φιλικό αγώνα κι αυτό είναι που κρατάω».

Για τους Κίνι, Ιμπόρα είπε: «Αυτό που θέλω είναι αυτό που ζητάω και από τους άλλους παίκτες στην ομάδα. Να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό εντός και εκτός γηπέδου».