Aστέρας Τρίπολης- Παναθηναϊκός 1-1: Έδειξε «Χ»αρακτήρα στο τέλος

Ο Παναθηναϊκός αφού απέφυγε την παραβίαση της εστίας του σε αρκετές φάσεις ισοφάρισε τον Αστέρα στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Μακέντα!

Aστέρας Τρίπολης- Παναθηναϊκός 1-1: Έδειξε «Χ»αρακτήρα στο τέλος

Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος στην Τρίπολη, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Αστέρα κυριολεκτικά στο… παρά ένα, καθώς ισοφάρισε σχεδόν στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Η εικόνα του αγώνα ωστόσο αδικεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι πίεσαν ασφυκτικά τους «πράσινους», έτρεξαν περισσότερο, είχαν καλύτερη οργάνωση στο παιχνίδι τους, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη τους, αλλά στο τέλος τους… τιμώρησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ή καλύτερα η τύχη του Γιώργου Δώνη και των παικτών του.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 47’ με τον Μανιά, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Διούδη στο σουτ του Τόνσο και έχασε πολλές ευκαιρίες για να εδραιώσει την υπεροχή του.

Όμως στο 90’ ο Κυριακόπουλος έκανε πέναλτι στον Χατζηγιοβάννη και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μακέντα ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1.

O Παναθηναϊκός είχε κορυφαίο παίκτη του τον τερματοφύλακα, Διούδη ο οποίος στο διάστημα που ο Αστέρας πίεζε για το δεύτερο γκολ με τις σωτήριες αποκρούσεις του κράτησε τους πράσινους σε επαφή με το σκορ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ


Γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Αστέρας Τρίπολης- Παναθηναϊκός 1-1

Σκόρερ: 47΄ Μανιάς, 91΄ Μακέντα (πεν)

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Κάρτες: Κυριακόπουλος, Τόνσο, Βαλιέντε- Ινσούα, Τζανδάρης

Kόκκινη: 91΄Κυριακόπουλος (2η κίτρινη)

Συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (40’ Βαλιέντε), Καλτσάς (78’ Μπελόκ), Τόνσο, Τσιλιανίδης (86’ Μαρτίνεθ), Μανιάς.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (58’ Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί, Στάικος (24’ Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Δώνης (77’ Καμπετσής), Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.