Προετοιμασία Ολυμπιακού: Την Τετάρτη (12/7) πιάνουν δουλειά οι Ιμπόρα και Κίνι στην Αυστρία

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μετά την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής τους οι Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης (11/7) στην Αυστρία και την Τετάρτη (12/7) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους με τον Ολυμπιακό.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Την Τετάρτη (12/7) πιάνουν δουλειά οι Ιμπόρα και Κίνι στην Αυστρία

Άμεσα θα ξεκινήσουν προπονήσεις με τον Ολυμπιακό οι Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι, οι οποίοι μετά τις επίσημες ανακοινώσεις, έφυγαν για Αυστρία με σκοπό να πιάσουν δουλειά την Τετάρτη (12/7). Από το βράδυ της Τρίτης (11/7) βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή στο Μιλς.

Οι δύο Ισπανοί θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να φτάσουν στο επίπεδο των υπολοίπων. O Iμπόρα έπαιζε έως και τις 17 Ιουνίου στα μπαράζ ανόδου της Λεβάντε κόντρα στην Αλαβές, ενώ η Γρανάδα που είναι η πρώην ομάδα του Κίνι, είχε υποχρεώσεις έως τα τέλη Μαϊου.

Την Τετάρτη (12/7) λοιπόν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους νέους του συμπαίκτες και να μπουν σταδιακά σε ρυθμό προπονήσεων, έτσι ώστε να είναι σε θέση να παίξουν μερικά λεπτά την Τετάρτη 19 Ιουλίου με την Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν, στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που ήθελαν διακαώς ο Μαρτίνεθ με τον Κορδόν, καθώς ως νοοτροπία θυμίζουν τον Νταβίντ Φουστέρ. Είναι οι παίκτες που θα ήθελε δηλαδή κάθε προπονητής, είναι οι παίκτες ομάδας!

Τα υπόλοιπα θα φανούν στο χορτάρι, αρχής γενομένης από το προπονητικό κέντρο στο Μιλς της Αυστρίας.